Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijoinfo page
nedelja, 21. julij 2024 | Prijava |

Partnerski (affiliate) program
Storitev prihodnosti

Združimo znanje in pospešimo pretok informacij.
Prihranimo uporabnikom odvečne poti in stroške ter ob tem skupaj zaslužimo.

 

 

On-line izdelovanje pravnih in upravnih dokumentov je revolucionarna storitev prihodnosti, ki jo trenutno v Sloveniji ponujamo le na portalu Informiran.si. Z uporabo naših storitev uporabniki prihranijo tudi do 90% časa in stroškov, namenjenih urejanju različnih birokratskih zadev.
Da bi lahko kar največ uporabnikom ponudili tako napredne in koristne storitve ter informacije, smo se odločili, da vsebine ponudimo v uporabo/objavo tudi drugim internetnim ponudnikom informacij. Na ta način boste lahko 1. obogatili vsebine lastnih portalov ter vašim uporabnikom prihranili odvečne poti, živce in stroške. Ponudite svojim uporabnikom nekaj več, tako da objavite povezave na naše vsebine in pri tem tudi 2. dodatno zaslužite.

 

Informacije povezujejo

 

Koga vabimo k partnerstvu?

Vabljeni ste vsi, ki preko interneta (portali, e-pošta, forumi, e-zini, …) ponujate informacije oziroma svoje storitve/produkte s področij, ki jih pokriva portal Informiran.si, in vsi, ki imate neizkoriščen oglasni prostor.

 

Koristi partnerstva:

  • Obogatitev lastne ponudbe s komplementarnimi storitvami
  • Minimalen vložek in stimulativen zaslužek
  • Večje zadovoljstvo uporabnikov
  • Zanesljiv in ugleden partner, ki zagotavlja kvalitetne storitve
  • Individualno svetovanje in pomoč

 

Kdo smo?

Portal Informiran.si – bližnjica skozi birokracijo, za katerega skrbi podjetje INform, pretok znanja d.o.o., je spletna aplikacija, ki je namenjena izdelavi različnih pravnih (pogodbe, zahtevki, obvestila, pritožbe, prijave, tožbe, sklepi, poročila, dopisi itd.) in upravnih dokumentov (vloge, obrazci, …).

Naše podjetje je uradni komercialni ponudnik državnih e-vlog, ki so dostopne preko portala e-uprava.si (pametne e-vloge), za občine ponuja sistem SEPO – sistem elektronskega poslovanja občin (pametni e-občinski obrazci), s portalom matkurja.com (Telemach) pa uporabnikom nudi celoten servis e-dokumentov. Skupaj z Gospodarsko (GZS) in Obrtno zbornico (OZS) podjetjem omogoča sodobno on-line izdelovanje pravnih dokumentov in urejanje birokratskih opravil. Svoj napredni sistem je lansko leto predstavilo tudi na svetovni konferenci v Bologni, kjer je bilo deležno velikega zanimanja in potrditev o pravilni usmeritvi.

 

V vsakem uporabniku se skriva večkraten kupec

 

Kaj je partnerski (affiliate) program portala infomiran.si in zakaj bi se odločili postati naš partner?

Je najnovejše in najbolj učinkovito orodje za prodajanje produktov/storitev preko interneta. Sodelovanje je zelo preprosto. Kot partnerji na svojem portalu ali drugem internetnem mediju objavite povezavo do portala Informiran.si preko pasic/bannerjev, povezav/linkov, deeplinkov, tekstovnih opisov, e-mailinga, člankov, … Z vsako preusmeritvijo novega uporabnika ste še 6 mesecev udeleženi pri proviziji ob vsakem nakupu, ki ga tak uporabnik opravi na našem portalu.

Za razliko od klasičnih produktov/storitev (npr. prodaja knjig), kjer vsak uporabnik isti produkt/storitev kupi praviloma le enkrat, je vsak uporabnik potencialni večkratni kupec iste storitve na portalu Informiran.si. Razlog je v naravi storitve: vsakič, ko npr. podjetje zaposluje delavca, mora sestaviti pogodbo o zaposlitvi, ki pa se od primera do primera razlikuje glede vsebine. In prav to – prilagojeno pogodbo za vsak konkreten primer – nudi portal Informiran.si.

 

Kako in koliko zaslužim s partnerstvom?

Ko uporabnik preko partnerske povezave (linka) pride na portal Informiran.si in kupi storitev/produkt, se partnerju ob nakupu pripiše provizija za posredovanega uporabnika. Ker pa mnogi uporabniki ob svojem prvem obisku na portalu še ne opravijo nakupa, se partnerju pripišejo provizije od vseh nakupov, ki jih preusmerjeni uporabnik opravi v obdobju 6 mesecev od prve preusmeritve.

Provizija se giblje med 5% in 12% neto vrednosti nakupa. Cene naših storitev znašajo od 0,90 EUR do 92,00 EUR in več. Za partnerja je še posebej zanimivo, da pri posredovanem novem uporabniku ne prejme le enkratne provizije, pač pa za enkratno posredovanje prejme provizije za vse nakupe na portalu Informiran.si, ki jih določeni uporabnik naredi v 6 mesecih. To pa lahko pomeni 3-kratnik ali 20-kratnik provizije prvega nakupa.

Višina zaslužka je seveda odvisna od vsakega partnerja posebej. Več preusmerjenih uporabnikov namreč pomeni večjo verjetnost nakupa. Zato je zelo pomembno, kje, kako in na kakšen način partner objavi povezave do vsebine portala Informiran.si.

 

Kako deluje partnerski program?

Partnerski program omogoča sledenje uporabnika in beleženje nakupov. Partner na svojem portalu, spletni strani, v e-mailih, e-zinu, na forumu, CD-ju ali kako drugače objavi povezave do vsebin portala Informiran.si. Ko uporabnik klikne na povezavo, ga le-ta usmeri na portal Informiran.si, na njegov računalnik pa se shrani piškotek (cookie). Preko tega piškotka lahko uporabnika identificiramo v nadaljnjih 6 mesecih, ko partnerju pripada provizija od vsakega opravljenega nakupa na portalu Informiran.si s strani novega uporabnika. V zbirni račun partnerja se vpisujejo provizije od nakupov vseh storitev, določenih v partnerski pogodbi.

 

Kako in koliko časa prejemate provizijo?

Provizijo od vseh realiziranih nakupov, ki jih opravijo od vas preusmerjeni novi uporabniki, prejmete enkrat mesečno oziroma ko vsota vaših provizij preseže 42,00 EUR + DDV. Pred nakazilom vas na začetku meseca obvestimo o vsoti provizij za pretekli mesec, vi pa nam za ta znesek izdate račun, ki ga v roku 8 dni poravnamo. S fizičnimi osebami se lahko dogovorimo za drugo obliko plačila.

Provizijo od uporabnika, ki pride prvič na portal Informiran.si preko partnerske povezave (linka), partner prejema še 6 mesecev, in sicer od vsakega nakupa, ki ga tak uporabnik v naslednjih 6 mesecih opravi. Pri tem se partnerju pripišejo provizije tudi za realizirano prodajo ostalih storitev portala Informiran.si, ki so določene v pogodbi.

Izjema je t.i. trenutna seja, ki ima prednost pred že shranjenim partnerskim piškotkom. če torej uporabnik pride na portal Informiran.si preko vaše povezave in v isti seji opravi nakup, se provizija pripiše vam, čeprav je bil uporabnik na portal prvič preusmerjen od drugega partnerja in se provizije v šestmesečnem obdobju sicer pripisujejo temu partnerju.

 

Ponudite svojim uporabnikom nekaj zares uporabnega -
on-line izdelavo pravnih dokumentov

 

Kaj ponuja portal Informiran.si?

Portal Informiran.si – bližnjica skozi birokracijo, je spletna aplikacija, ki je namenjena izdelavi različnih pravnih (pogodbe, zahtevki, obvestila, pritožbe, prijave, tožbe, sklepi, poročila, dopisi itd.) in upravnih dokumentov (vloge, obrazci, …).

Program uporabnike vodi skozi postopek izdelave dokumentov s pomočjo inteligentnega spletnega vmesnika, ki uporabniku postavlja vprašanja, hkrati pa mu svetuje, ga usmerja in opozarja z napotki, navodili, opisi in primeri. Ob odgovarjanju na vprašanja se uporabniku v ozadju gradi dokument, ki je v končni obliki prilagojen njegovim konkretnim potrebam v določeni situaciji. Poleg samega dokumenta je uporabnik informiran tudi o tem, kaj mora še storiti, da bo dosegel cilj, ki ga zasleduje (npr. zaposlil delavca, dosegel vpis v sodni register, postal lastnik kupljene nepremičnine in podobno).

Ciljne skupine uporabnikov:
Vsebine so namenjene vsem, ki potrebujejo kakršenkoli pravni oziroma upravni dokument. V skupini pravnih oseb so to podjetniki, direktorji, poslovne sekretarke, tajnice, pravniki, vodje kadrovskih, računovodskih in finančnih služb. V skupini fizičnih oseb pa so to vsi uporabniki interneta, stari nad 15 let.

Področja uporabnin:

Celotna ponudba družbe INform d.o.o.: tukaj

 

Oglejte si obseg naše ponudbe in prepričali se boste, da smo resen, kvaliteten in zanesljiv partner. Verjamemo, da bo sodelovanje z nami povečalo zadovoljstvo vaših uporabnikov, vam pa prineslo dobrodošel dodatni zaslužek. Najlepše pri tem pa je, da vam za vse to ni potrebno storiti nič drugega, kot objaviti povezave na naše vsebine – opravilo, ki vam bo vzelo največ eno uro časa!

 

Kako pristopim k partnerskemu programu?

Ker partnerjem ponujamo tudi osebno pomoč in nasvete o vključitvi partnerskih povezav (linkov) z namenom čim boljšega sodelovanja in zaslužka, nas pokličite na 051 / 204 - 821, izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali pa nam pišite na marketing@informiran.si ter pošljite kratek opis vašega portala in vaše kontaktne podatke.

Pomembno je, da je želja po sodelovanju obojestranska, saj lahko le skupaj vzpostavimo trdno in uspešno partnerstvo.

V pričakovanju dobrega partnerstva vas lepo pozdravljam,


Alen Borišek,
direktor
 

 

Podjetje/portal:
Ime in priimek kontaktne osebe:
e-pošta:


Kratek opis Vašega portala:


Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo

Preko 500 različnih
dokumentov
Preko 500 različnih dokumentov
Hitra, enostavna in cenovno 
ugodna rešitev
Pametna, hitra, enostavna in cenovno ugodna rešitev
Podpora pri uporabi storitev
Podpora pri uporabi storitev
Popolna varnost vaših podatkov
Popolna varnost vaših podatkov
preko 20 let izkušenj
preko 20 let izkušenj
Preko 100.000 registriranih uporabnikov
Preko 100.000 registriranih uporabnikov

 

POPULARNIH 5PRAVNI POSTOPKI: 
Predlog za sporazumno razvezo zakonske zveze (ločitev)
Predlog za odlog izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja
Sporazum o razveljavitvi pogodbe o zaposlitvi
Prodajna (kupoprodajna) pogodba za kmetijsko zemljišče, gozd, kmetijo
Predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja

NOVI e-obrazci:

Sklep o višini regresa
Zahteva za izplačilo neizkoriščenega dopusta ob prenehanju delovnega razmerja
Sklep o določitvi delovne solidarnostne sobote
Predlog za osebni stečaj brez predloga za odpust obveznosti
Soglasje solastnika za oddajanje nepremičnine v najem

STORITVE:


AKTUALNI PRAVNI NASVETI IN POSTOPKI:


ARHIV PRAVNIH NASVETOV...


PRIJAVA NA NOVICE:

Naši registirani uporabniki prejemajo koristne nasvete in obvestila o pravnih novostih brezplačno v svoj elektronski predal. Postanite naš uporabnik.
Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

Brezplačna registracija

Informiran.si - Bljižnica skozi birokracijo

© INform, pretok znanja d.o.o. 2004-2024.
Vse pravice pridržane.


KONTAKT IN POMOČ UPORABNIKOM:


NAHAJATE SE NA VARNI POVEZAVI:
Podatki na strani so zavarovani z napredno 256-bitno enkripcijo.

Secured by PayPal


UPORABO PORTALA PRIPOROČATA:Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z zlato bonitetno odličnostjo. Prejemniki zlate bonitetne odličnosti CompanyWall so najbolj zanesljiva podjetja na trgu s trdnimi poslovnimi temelji, ki uživajo zaupanje strank in poslovnih partnerjev doma in v tujini.